Njё recetё pёr ushqim tё sigurt: HACCP dhe ISO 22000 0 comment FacebookTwitterLinkedinWhatsappEmail admin previous post Ndikimi i globalizimit në tregtinë e produkteve bujqësore next post Probleme të mirëmenaxhimit të zinxhirit të ofertës në filierën e perimeve – Rast studimi Related Articles Problematikat e përfitimeve ekonomike të fermës nga bujqësia... October 28, 2020 Efekti i peshës së sakrifikimit mbi cilësinë e... October 28, 2020 Probleme të rritjes së efektivitetit ekonomik të peshkimit... October 28, 2020 Zhvillimi rural i qëndrueshëm dhe roli i komuniteteve... October 28, 2020 Probleme të mirëmenaxhimit të zinxhirit të ofertës në... October 28, 2020 Ndikimi i globalizimit në tregtinë e produkteve bujqësore October 28, 2020 Analizë krahasuese e zgjedhjeve konsumatore për produktet ushqimore... October 28, 2020 Mundësitë prodhuese dhe efiçenca e përdorimit tё burimeve... October 28, 2020 Probleme rreth strategjive të zhvillimit rajonal. Shembull qarku... October 28, 2020