Mundësitë prodhuese dhe efiçenca e përdorimit tё burimeve nё prodhimin bujqësor 0 comment FacebookTwitterLinkedinWhatsappEmail admin previous post Probleme rreth strategjive të zhvillimit rajonal. Shembull qarku i Gjirokastrës next post Analizë krahasuese e zgjedhjeve konsumatore për produktet ushqimore vendase në Tiranë – Rasti i vajit të ullirit dhe verës Related Articles Problematikat e përfitimeve ekonomike të fermës nga bujqësia... October 28, 2020 Efekti i peshës së sakrifikimit mbi cilësinë e... October 28, 2020 Probleme të rritjes së efektivitetit ekonomik të peshkimit... October 28, 2020 Zhvillimi rural i qëndrueshëm dhe roli i komuniteteve... October 28, 2020 Probleme të mirëmenaxhimit të zinxhirit të ofertës në... October 28, 2020 Njё recetё pёr ushqim tё sigurt: HACCP dhe... October 28, 2020 Ndikimi i globalizimit në tregtinë e produkteve bujqësore October 28, 2020 Analizë krahasuese e zgjedhjeve konsumatore për produktet ushqimore... October 28, 2020 Probleme rreth strategjive të zhvillimit rajonal. Shembull qarku... October 28, 2020